Rad Crew S20E21: Xbox Series X, Watch Dogs Legion, Asscreed Valhalla

Ny høst, nytt «Call of Duty». Det er en tradisjon for meg, som sikkert mange andre, å sjekke ut det nyeste spillet i serien som har hatt sine opp- og nedturer, men som alltid klarer å reise seg igjen.
Årets versjon er definitivt et av høydepunktene til serien så langt. Erik Fossum fra Pressfire blir med for å snakke om det som må være en av de mest spennende kampanjene i seriens historie, ikke minst blant Treyarch sine spill.

Vi tas med på et verdensomspennende kaldkrigs-eventyr som byr på store doser action, såklart, men denne gangen ispedd noen virkelig spennende sideoppdrag og spionsekvenser som løfter opplevelsen flere hakk. Hør ukas episode for inntrykkene til Erik og meg!

Pluss: Jeg har nå tilbrakt snart ei uke med Xbox Series X, og det har vært nesten en udelt positiv opplevelse. Dette er natt og dag i forhold til Xbox One, og jeg forteller hvorfor i denne episoden.

I tillegg har vi såklart ukas spillnyheter, og en Topp 5-rangering av de beste «Assassin’s Creed»-spillene. Klarer du å gjette hva som blir #1? Jeg tror kanskje du klarer det, men hør likevel! Snakkes neste uke.

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Erlend Hettervik, Glenn Abrahamsen, Håkon Kvernstrøm, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Torbjørn Talseth, Kristin, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui

Play