Rad Crew S20E22: Demon’s Souls, Hyrule Warriors 2, og beat-em-ups

Da vår egen Vegar som den usannsynlig heldige zoomer-heldiggrisen han er hadde klart å få tak i en splitter ny PS5, så var det bare et spørsmål om tid før vi fikk ham på showet til å snakke om kanskje verdens første «ordentlige» next-gen konsollspill, remaken av 2009 kult-hiten «Demon’s Souls».

Skal vi tro Vegar er det en tour-de-force som står soleklart som det beste salgsargumentet akkurat nå for å skaffe seg en PS5. Da er det jo synd at det ikke finnes maskinvare å oppdrive i butikkene noe sted, men det er en annen ting!

I ukas episode snakker vi også om «Hyrule Warriors: Age of Calamity» som er et imponerende og gøyalt spill i «Dynasty Warriors» tradisjon – men som likevel klarer å føles som et skikkelig «Zelda».

Da er det ekstra skuffende å konstatere at spillets tekniske problemer er av såpass alvorlig art at flere vil nok la seg irritere av den konstant ujevne bildeoppdateringen. Den har i alle fall plaget meg veldig, og jeg er ikke spesielt kresen på sånt til å begynne med!

I tillegg til nyhetene tar vi også for oss det rett og slett fenomenale slåssespillet «Streets of Rage 4», et spill som respekterer fortiden samtidig som det fornyer hele beat-em-up-sjangeren på mesterlig vis.

Nyt ukas episode så snakkes vi neste uke!

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Erlend Hettervik, Glenn Abrahamsen, Håkon Kvernstrøm, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Torbjørn Talseth, Kristin, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui

Play